Schlagersystrarna är tillbaka med ny eurovision-podd

Schlagersystrarna är tillbaka med ny eurovision-podd

Saknar du programmet ”Inför Eurovision”? Det gör vi också, och det har vi gjort varje år sedan det lade ner för 4 år sen. Av den anledningen skapade vi en podcast om Eurovision song contest, helt på svenska om alla bidragen. Ok, det finns andra som också poddar på samma sätt som vi, men varför lyssna på dem när du kan lyssna på oss?

Nu är årets upplaga av Schlagersystrarnas podd tillbaka där poddar finns. I sju avsnitt går vi igenom alla låtar i den ordning de kommer att framföras i TV, och diskuterar vat vi tror att bidragen kommer att sluta i tävlingen.

I det första avsnittet, som du exempelvis kan lyssna på här, går vi igenom de 5 första bidragen i semifinal 1.

  1. Cypern
  2. Montenegro
  3. Finland
  4. Polen
  5. Slovenien

I avsnittet nämner vi också två andra låtar, som du hittar på Spotify via länken nedan;

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *