Vi ska till Eurovision song contest 2018 i Portugal!

Vi ska till Eurovision song contest 2018 i Portugal!

Hej!
Nu var det ett tag sedan vi hördes av här, men det har hänt lite.

Bidragen är klara, Sverige tävlar med Benjamin Ingrosso, Ryssland skickar samma artist som blev diskvalificerad förra året pga hennes koncerter i det annekterade Krim, och Alexander Rybak återkommer efter 9 år – Vilken tävling det ska bli!

Men det bästa av allt – Vi får vara där. Både Elin och jag har nu nämligen fått vår ackreditering godkänd och infinner oss i Portugal på tisdag den 8/5 för att jobba som press på Eurovision song contest. Väl på plats har vi ett jobb att sköta som inte direkt rör den här bloggen, men vi ska såklart jobba på så att vi kan skriva så mycket som möjligt även här.

Vi längtar tills vi är där  och hoppas att ni är med oss då!

Eurovision song contest 2018 i Lisbon. Bild: eurovision.tv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *