Hej du underbara Melodifestival

Hej du underbara Melodifestival

Det börjar närma sig. Nu är äntligen Melodifestivalsstäderna valda. Tyvärr hann jag inte skriva något här om det igår, eftersom jag själv jobbar med nyheter inom nöjessvängen fokuserade jag på att skriva där istället.

För er som har missat tävlingsplatserna i år, så är de: 3/2 Karlstad, 10/2 Göteborg, 17/2 Malmö, 24/2 Örnsköldsvik, 3/3 Kristianstad (Andra chansen), 10/3 Stockholm (final). Biljetterna till direktsändningarna och genrepen i arenorna släpps den 31 oktober, för den som är intresserad av det.

Roligt i år är att Kristianstad fick chansen att äntligen vara med som en av festivalstäderna. Orten har försökt bli utvald i flera år, men har nekats för att arenan råkar vara 4 meter för kort för Melodifestivalsscenen. Det har dock ändrats nu.

Tyvärr får de Andra chansen. Deltävlingen som troligen få vill befatta sig med. Nåväl, jag har skrivit en krönika om detta. Om ni är intresserade, läs den här. 

Nu är det bara någon månad kvar tills artister och låttitlar släpps! Någon som är taggad?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *